Ghid de utilizare

Utilizare AdminPanel

Pentru admnistrarea contului de firma, a utilizatorilor si plata tarifului de utilizare, intrati in "AdminPanel":
- intrati pe: https://expertaccounts.com/web/login/
- la "AdminPanel" introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola, apoi "Autentificare".


Utilizare aplicatie

Pentru a introduce și consulta date, intrați în aplicație :
- intrati pe: https://expertaccounts.com/web/login/
- Apasati butonul "Intra in cont", apoi introduceți numele de utilizator și parola pe care le-ați ales când v-ați înregistrat. Dacă ați ales să primiți și un demo, veti putea alege sa va conectati intr-un cont demo populat cu date, sau in contul firmei Dvs., baza de date unde se face implementarea.

Asistenta gratuită

Vă oferim asistență tehnică gratuită pentru întrebări de utilizare și actualizari la legislație. Veti primi raspuns la orice intrebare legata de utilizarea si functionarea aplicatiei.
Cum funcționează: cand ceva nu va este clar, apasati butonul de asistență tehnică , în stanga sus, în aplicație, in dreapta butonului Meniu. Se va face automat o captură de ecran, în cadrul careia Dvs. dati un click in zona de interes si se va încercui cu roșu zona respectivă.  Descrieti tipul problemei, iar echipa de la departamentul tehnic va răspunde solicitărilor dvs. în cel mai scurt timp posibil. Mesajul dvs. către departamentul nostru tehnic il numim "tichet". In momentul in care se raspunde la tichet, sunteti automat informat si pe e-mailul dvs (pe care l-ati furnizat la inregistrare) ca ati primit raspuns.
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=1hcXGR14qCA

In plus, exista sectiunea “Ajutor”, la Meniu → Operatiuni → Ajutor (apelabila si direct din caseta "Ajutor" din dreapta sus), unde puteti consulta toata documentatia despre aplicatie.
Video:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t2IAsk3LtkU

Manuale de utilizare
Dacă aveți întrebari, să nu ezitati sa ne contactați, vom fi bucurosi sa va ajutăm!
Suport Tehnic: 0770 145 148
Relatii cu Clientii: 0728 555 555

Printre clientii nostri...